Salt & Zucchero,

Blog

Wijnwebshop

Posted on

Van idee tot wijnwebshop

Een website en wijnwebshop laten ontwikkelen is wel even iets anders dan een goed glas wijn drinken. En het is niet alleen een wijnwebshop met bijbehorende website natuurlijk. Als je tegenwoordig gezien wilt worden zijn Twitter en Facebook een must. Bloed, zweet en tranen. Maar ook een waterval aan ideeën en inspiratie, die langzaam één geheel werden. Nadenken, twijfelen en uiteindelijk een schitterende website. En ook een gebruiksvriendelijke wijnwebshop met daarin de heerlijkste wijnen. Helemaal zoals ik het in mijn hoofd had. Zo kan heel de wereld kennismaken met de heerlijke wijnen die wij speciaal voor u geselecteerd en geïmporteerd hebben.

Italiaanse wijn online bestellen

Ons stokpaardje zijn de wijnen van Mauro Sebaste. Deze bijzondere wijnen worden gemaakt van druiven die groeien in het hart van de Piemonte. In dit prachtige stukje Italië ontstond ook het idee voor deze webwinkel. Dit prachtige gebied is de ideale vakantiebestemming voo iedereen die van mooi weer, lekker eten en drinken en de natuur houdt. Oude Italiaanse stadjes, uitgestrekte wijngaarden in de heuvels. In de Piemonte is rust nog echt rust. Daarom zijn wij er vaak te vinden. Niet alleen voor ons werk, maar ook om even bij te komen van de dagelijkse hectiek en het werken in de horeca. Dat zijn ook de momenten waarop je geïnspireerd raakt. En tijd hebt om je inspiratie om te zetten in een concrete droom.

Wijnproeverij en wijnevenementen

Nu, twee jaar later, twee Sven-wijncertificaten op zak is hij er dan. Met gepaste trots presenteer ik u dan ook de wijnwebshop van Sâlt & Zucchero. Op onze site leest u meer over wijn en wijnspijscombinaties. De beste wijnen bestelt u in onze wijnwebshop. Ook vindt u op onze website een uitgebreid aanbod van evenementen en activiteiten. Wij verkopen namelijk niet alleen wijn, maar organiseren ook wijnproeverijen. Bij ons thuis, in ons gezellige proeflokaal, maar natuurlijk ook op locatie. U bent van harte welkom!

En er komen meer exclusieve specialiteiten

Dit is niet het einde, dit is het begin. Wij gaan door met het vinden van exclusieve specialiteiten, mooie wijnen en het organiseren van evenementen. U leest er alles over op onze site.