Salt & Zucchero,

Wijnproeverij

Wijnproeverij

Wilt u op een gezellige manier kennismaken met onze wijnen? Kom dan naar één van onze wijnproeverijen. Deze houden we bij ons thuis, in een gezellig proeflokaal in Koudum (Friesland). Ook is het mogelijk dat we bij u thuis een wijnproeverij organiseren. Wij nemen dan alles mee, u hoeft alleen wat familie en vrienden uit te nodigen en voor de gezelligheid te zorgen. Het is mogelijk om aansluitend en heerlijk diner te organiseren. Ook voor catering bent u bij Salt & Zucchero aan het juiste adres.

Wijnspijscombinaties

Tijdens onze wijnproeverijen presenteren wij u een selectie van de beste wijnen, voor elk wat wils. Daarbij serveren wij kleine hapjes en brengen wij u de beginselen van het wijnproeven bij. Er is ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en u krijgt een mooi overzicht van alle wijnen die u geproefd heeft, met wijnspijscombinaties mee naar huis.

Wine & Taste Journal

Een wijnproeverij “out of the box”. Met een stel meiden, vriendinnen, nichtjes, of met buurvrouwen een heerlijk middag of avond bezig zijn met wijn, gerechten, schaar, pen en papier. Al uw zintuigen doen mee. Durft u het aan een andere wijnbeleving?

En nog meer evenementen!

In de zomer organiseren wij wijnvaartochten. Een geheel verzorgde boottocht in een sloep, met een mand vol lekkers en natuurlijk heerlijke wijnen. Wij werken samen met Bas Oosterbaan Horeca en Recreatie. De uitgebreide arrangementen die Bas Oosterbaan aanbiedt kunt u ook via ons boeken. Wij zorgen dan voor de bijpassende wijn. De mogelijkheden zijn talrijk. Wilt u weten hoe wij uw feest of bedrijfsbijeenkomst onvergetelijk kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en nemen alle zorgen uit handen.