Salt & Zucchero,

Willie Oosterbaan

Erkend Vinoloog

2016oosterbaanwillie-3Al zeker twintig jaar werd ik door mijn lief Bas op sleeptouw genomen door de wijngaarden tijdens onze vakanties. In 2012 ben ik aarzelend begonnen aan een basiscursus SWEN 1&2 in Groningen. Mijn interesse werd zo lieverlee gewekt. Met succes heb ik deze cursus afgerond. Om het plaatje compleet te maken heb ik afgelopen maart het erkende diploma behaald: Vinoloog van de wijnacademie.

Dol op eten en drinken

Nu kan ik mij helemaal uitleven met de wijnen die we importeren vanuit Italië. Wat mij betreft het ideale land op het gebied van eten en drinken. Maar dat is nog niet alles! Ik wil mijn kennis over wijnen, koken en eten graag met de hele wereld delen. Daarom hou ik op deze site een blog bij. In mijn blog deel ik lekkere recepten met, vanzelfsprekend, wijnsuggesties. Ik vind het leuk om samen te werken met andere foodies en bedrijven die gek zijn op wijn en eten.

Ik:

  • hou van wijn;
  • heb een aanstekelijke lach;
  • kook met een Italiaans tintje;
  • organiseer heel graag feestjes en
  • ben dol op gezelligheid.

 

La Vita è Bella!

Goede wijn is onze passie

Goede wijn is mijn passie. Daarom heb ik het voor u mogelijk gemaakt dat u online wijn kunt kopen. Ik ben er dan ook trots op dat wij importeur zijn van de wijnen van Mauro Sebaste. Op een van onze reizen in de Piemonte (Italië) proefden wij voor het eerst deze heerlijke wijnen. In dit wijnhuis wordt met veel passie gewerkt. De druiven worden handmatig geplukt en met veel liefde bewerkt. Het eindresultaat is een fles wijn met een beetje liefde. En dat proef je!

 

Webshop met afwisselend assortiment

In de webshop van Sâlt & Zucchero kunt u online wijn kopen. Ik zorg ervoor dat de wijn in een mooie verpakking bij u bezorgd wordt. Daarnaast ben ik druk met het proeven en inkopen van nieuwe wijnen, van andere interessante wijnhuizen. Zo wil ik op onze webshop een wisselend en afwisselend assortiment wijnen aanbieden.

 

Wijnproeverij en evenementen

Graag laat ik u deze geweldige wijn proeven op één van onze proeverijen of wijnevenementen. Ook kunt u op onze webshop kennismaken met deze wijnen.