Salt & Zucchero,

Evenementen

Feesten en catering

Op zoek naar een leuk uitje voor de vriendengroep, of een onvergetelijk familiefeest?  Samen met mijn echtgenoot Bas Oosterbaan neem ik u alle zorg uit handen. Samen staan wij garant voor vele jaren horeca-ervaring. We hebben een uitgebreid netwerk in Noord- en Midden-Nederland. Daardoor kennen wij unieke feestlocaties, leveranciers van heerlijke streekproducten en kunnen we uw feest onvergetelijk maken.

Friese paling en culinair sloepvaren

Wat denkt u van een culinaire sloepvaart op de prachtige Friese Meren? Ik organiseer het graag voor u.  Bas is beter bekend als de zingende Friese Palingroker. Hij heeft al heel wat feestgangers voorzien van zijn heerlijke gerookte Friese palingen. Sinds kort zijn wij ook officieel erkend leverancier van de Friese Ganzenborst. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

sz08

Foodtruck

Heeft u hem al gespot op de Flinkefair of op een van de streekmarkten bij it Finkeboskje, onze hippe Salt & Zucchero Foodtruck? Als u ons inhuurt voor uw feest dan nemen we hem graag mee.

_DSC9547

Wijnproeverijen

Sinds februari 2016 mag ik mij vinoloog noemen. Een titel die ik met trots draag. Wijn is zo een mooi, ambachtelijk product! Ik deel mijn kennis en enthousiasme graag met u. Daarom organiseer ik, op verzoek, wijnproeverijen in onze proeverij De Tuinkamer. Meer weten? Neem dan contact met mij op.

IMG_3851

Wine & Taste Journal

Wijnproeven op een andere manier. Zeer out of the box. Een echte beleving. Dit is echt iets om met  vriendinnen, zusjes, nichten en of buurvrouwen te doen. Creatief aan het werk om uw eigen aantekenschrift (taste journal) te maken. Gewapend met papier, pen, scharen en tijdschriften. De tafel ligt vol met knipsels, wijnglazen en bijpassende gerechten. Deze wijnproeverij is ook geschikt voor teambuilding. Zeker als het team alleen uit vrouwen bestaat. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op.

IMG_3809