Salt & Zucchero,

Blog

De prijs van de wijntruck is in gewisseld!

Posted on

 

_DSC9545-header

De vraag die elke keer weer om de hoek komt kijken is? Hoe benaderen we onze klanten? Het is dan ook weer een uitdaging om met iets origineels te komen wat aantrekkelijk is voor de consument Jij dus. En de actie moet ook uitvoerbaar zijn op een evenement.

De actie is “Win de wijntruck op locatie met 6 flessen wijn van Mauro Sebaste”. Je krijgt dan twee uur de truck met ons (Bas en ik) op plaats en tijdstip naar keuze in overleg. Top toch!
Wat moet je daar voor doen? Alleen je gegevens invullen en het ingevulde papier in een glazen pot deponeren. Aan het einde van iedere dag wordt er een kaartje uitgetrokken. En de winnaar is……
(dat is terug te zien op fb)

Deze actie hebben we voor het eerst uitgeprobeerd op het Italië evenement in Haarzuilens Smaak&Stijl. Bye the way, wat een prachtige locatie. Het weer was zozo. Een beetje koud soms een zonnetje, af en toe een bui, echt Hollands weer dusDat doet een beetje afbreuk aan de sfeer qua temperatuur dan.

De wijntruck gaat op pad!

Op een zaterdagmiddag reizen we af naar Halfweg. Dat ligt tussen Amsterdam en Haarlem. Daar wordt al met smart op ons gewacht. Zoals echte Italianen betaamd kwamen we iets te laat (nog wel op tijd hoor). We hadden wat vertraging, alle bruggen stonden open en dat zijn er nog al wat vanuit Friesland.

Dan begint de grote uitdaging. Hoe krijgen we de wijntruck in de tuin van de buurvrouw? Het is een smalle straat met geparkeerde auto’s, fietsers, brommers, voetgangers en rijdende auto’s. We (lees Bas) steken de auto waaraan de wijntruck is gekoppeld vooruit, achteruit. Toch nog wat geparkeerde auto’s wegzetten zodat we de draai beter kunnen maken. Nog een keer vooruit, achteruit. Dan maar loskoppelen en met de hand verder draaien. Na wat heen en weer geduwd te hebben staat de wijntruck op zijn plek. En wat voor plek. Een gigantische tuin, een mooi grasveld met fruitbomen en dat dichtbij Amsterdam. Super!

De biertafels staan al klaar, slingers worden opgehangen, mijn schoenen gaan uit. Heerlijk op blote voeten door het gras. De glazen worden opgepoetst, wijnen worden op volgorde gezet. De hapjes staan klaar die de gastheer en gastvrouw hadden besteld. Zoals gerookte paling, zalm en ganzenborst (alles gerookt door de Friese palingroker) met een rozenchutney van het Paradijshof. De Italiaanse sfeer is volop aanwezig samen met een heerlijke zon.

We kunnen beginnen.

De gasten druppelen binnen. We starten met de biologische prosecco rosato van Raphael dal Bo. Dan volgen de andere vijf wijnen van Mauro Sebaste. Van wit naar rood naar dessert wijn. Een vriendin had een heerlijk red velvet cake en worteltjestaart gemaakt. Wat verrassend goed smaakt met de moscato d’Asti.

Een toffe ervaring om zo heerlijk in de tuin je verhaal te kunnen doen. Met een super gezellige groep mensen.

Wil je ook zo’n ervaring? De wijntruck in je eigen tuin, straat of een locatie naar keuze! Bel, mail of stuur een persoonlijk bericht op Facebook.

 info@salt-zucchero.nl | 06-513 43 550 |